06 August 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2013

Assalamualaikum semua...

hari2 dok tgk blog kengkawan update citer pasal persiapan raya..awal2 ritu kemain lg korang dok update menu berbuka ehh..sama la dgn diriku ini..dlm seminggu nie berbuka kt luar jer..mood nak masak dh kelaut..huhuhuhuuu...dah hujung2 nie nak mengedet blog mcm malas jekkk..tu sbb asik dok baca blog org je..blog sendiri terabai..ngeeee!!!

tahun nie persiapan utk raya mmg dr awal lg dh mula..nampak baju yg sesuai utk raya dgn harga yg cun mmg bodek En. Husband utk beli...lgpun dia dh sound awal2 yg tahun nie nak cuba kurangkan kuar shoping time poser..x larat katanya nak handle SB yg dh mula melasak..takut kantoi pulak poserr ehhh...hehehhe...in sya Allah esok pg kami akan balik beraya di Melaka..kg belah mak LS..perancangan beraya tahun nie dh di plan elok2..harap semunya berjalan dgn lancar dan perjalanan kami akan di lindungi Allah..aamiin ~

kepada semua sedara-mara, rakan2 blog LS sekeluarga ingin memohon maaf sekiranya ada terkasar bahasa bila bersiaran di alam maya nie..moga ukhwah yg terjalin antara kita walaupun di alam maya nie akan berkekalan dan sentiasa di berkati oleh Allah..Selamat Hari Raya Aidilfitri Semuaaaa...

Nie Gambar Tahun Lepas..Tak Silap SB Baru Je 7 Bulan..Utk Tahun Nie Tgh Bodek En. Husband Utk Ambik Gambar Family-Kecik Lg..Tahun Lepas SB Sama Dgn En. Husband..Tahun Nie Pulak SB Sama Dgn Mama ehh..Tunggguuu..Gambar Raya Kamii!!!

7 comments:

  1. Selamat hari raya linda & Family...::::::D

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya lin!!
    Tahun lepas pun Arissa 7 bulan.
    ^_^

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin kepada seluruh muslimin & muslimat....

    ReplyDelete
  4. waaaaaaa ada gambar raya kt studio...hebattt lah...umi Qi x pernah buat agi...hehhe

    ReplyDelete