31 January 2013

Sehangat Asmara - Aisya Sofea

 
Sinopsis : Kamilia Najwa & Zainal Arief. Pandang pertama mereka memutikkan cinta dan berakhir dengan perkahwinan di London tanpa restu keluarga. Namun, badai asmara mereka sentiasa membakar di sebuah bilik kecil di Oxford dengan janji sehidup semati.

Kebahagiaan mereka tiba-tiba terhenti! Zainal terpaksa pulang ke tanah air dengan janji akan kembali lagi. Sejak itu hingga menginjak sembilan tahun lamanya, Zainal tidak pernah pulang sedangkan Kamilia terus menanti dengan air mata dan sengsara.

Tanpa diduga, Zainal muncul kembali. Datangnya untuk menuntut Misya, anak comel yang selama ini ‘disembunyikan’ oleh Kamilia. Dendam kesumat Kamilia terhadap Zainal tidak pernah padam. Anehnya, ‘dendam rindunya’ terhadap lelaki itu lebih kuat dan mengusik perasaannya.

Benarkah dia membenci lelaki itu? Dan hipokritkah Zainal bila menyatakan hanya Kamilia seorang di hatinya....

Assalamualaikum semua...

nie lg satu penangan bila musim adaptasi novel ke drama tgh hot skrg nie..belum lg abis baca Setia Hujung Nyawa dah smpai angin Sehangat Asmara..rezeki penulis novel Aisya Sofea..lepas je drama Adam & Hawa terus bersambung citer nie pulak kt Astro Mustika..tp LS tgk online je..kt umah x dok mustika..ngeh ngeh ngehh!!!

LS baru je beli novel nie semlm kt MPH AEON Seremban 2..lom baca lg..tp bila belek2 mmg sebijik2 la juga sama dgn drama yg byk dok flashback tu..ada sesiapa yg layan tak citer nie?


2 comments: