28 October 2014

ATTENTION

Assalamualaikum semua...

maaf semua..lama LS menyepi..blog pun x terurus...mcm nak tutup je blog nie tp sayang pulak...nie pun baru semlm mula keje balik lepas syok cuti pantang..hehehhee...

dlm kepala mcm2 nak di update..tp bila nak menaip dh blur pulak...tak apa la..slow2 mood rajin datang, LS update la eh..walau x dek benda yg menarik sgt pun yg nak di share tp dek kerana kesian tgk blog yg dh lama di tinggalkan...nie dok belek2..edit2 apa yg patut dulu...lepas tu baru pikir idea nak update pasal apa dulu ye...

rutin megepam susu kembali lg...daaa...in sya allah jumpa esok ye ;)

6 comments:

  1. hi lin, micha here...
    misyu lin cepat la update gambo baby kikikiki :)
    nak nengok......

    ReplyDelete
  2. Wah... tahniah Lin, anak no berapa ek?
    Biasalah lin kadang kadang mmg tak de idea nak menulis. Jenuhlah duk depan laptop tu

    ReplyDelete
  3. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

  4. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete