22 April 2014

Dah 2 Bulan Lebey...lalalalala~

Assalamualaikum semua...

tajuk tu dah menunjukkan kehilangan LS dlm donia blogging..kesian nau dah LS nengokkan blog nie..dah la x ramai yg menyinggah..bila x update lg la x dek org nak singgah...hahahaha...nampak nau LS nie blogger sekadar di pinggiran..tengelam-tengelam-timbul pun org x heran...tp x apa..LS paham..blog pun hanya utk mengisi masa terluang dkt opis nie...nak guna henpon mcm x feel la pulak kan..leceh katanya padahal ko mmg malaskan nak updatekan LS!!! @#$*!#%^ aptb....hahahaha

samo la mcm LS punya intagram...x dpt nak log in gara-gara kene recover password...dah tu x ingat email yg mana satu LS guna masa register segerem tu...alahai..nampak sgt diriku ini di mamah usia..baru anak sorang dah jd amnesia...hahahaha...bila dpt je log in segerem semlm..rase cam nak lompat bintang weiii...bukan apa..kdg2 lg senang upload gambo ke segerem tu...hehehehe..padahal kt segerem pun bila upload gambo x dek la org nak like sgt pun.....hahahahhaha!!!!!

dah..fefeeling nak sentap pulak..penamporrr kangg!!!

kehilangan LS x dek la misteri sgt pun...bila pk2 balik rasa mcm x adil pulak kalau x bgtau kt kwn2 blog nie apa dah terjadi sepjg kehilangan LS..korang boleh salahkan Bang Aji..sbb dia la LS menghilangkan diri..tetiba je Bang Aji yg salah dah kenapa pulokkk....sebabnya...sebabnya....LS...LS...


Alhamdulillah...hehehhe..suspenn je..tp ramai dah yg tahu...poyo je kamu nie LS :P



kali nie LS di duga dgn morning evening sickness...masa awal2 tahu tu still ok lg..masuk bulan ke-2..asal petang je, mula la rasa badan nie x selesa..angin nak muntah bagai..selagi x muntah mmg x lega...smpai skrg la walaupun dah masuk 3 bulan lebey nie..tp apa2 pun nie kenangan masa peknen anak no.2...mestila x sama time peknen SB dulu kan..harap kali nie dpt la LS bersalin secara normal..harap kandungan berada di dalam keadaan yg baik..sihat dan di permudahkan segala...so kt tepi sidebar dah boleh tambah satu lg lilypie...wehuuuuu!!!

18 comments:

  1. congrats LS.. ;-)
    happy lah SB nnt dpt adik baru

    ReplyDelete
  2. Yeay..SB nk jadi kaklong tk lame lagi....sonok..sonok..

    ReplyDelete
  3. lin hang jaga diri elok2 na..ku doakan perjalanan hang kali ni mudah sentiasa..amin =)

    ReplyDelete
  4. weeee...tahniah....t8cre yeh..:)

    ReplyDelete
  5. congratz kak lin...
    take care of yourself ya...

    ReplyDelete
  6. Congrats dear .... wahhhh tercapai hasrat nak together2 preggy bersama cik ros skali eheheheh ^_^. Nway take care yer lynn

    ReplyDelete
  7. Ya Allah! happy nya...TAHNIAH bebanyak lyn... take care tau...bestnya SB nak jadik kakak dah...Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah LS.....moga dapat anak lelaki pulak lepas ni yeh...
    Biasalah LS....blogger mcm kita ni keja ada kejap tak de hehe....kalau kita tak bw tu mmg tak delah org yg nak singgah...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah tahniah kak lynnnn...

    ReplyDelete
  10. Wah. Tahniah tahniah tahniah.

    ReplyDelete
  11. Laaaa.....preggy rupanya....Tahniah yeh LS....penangan lama tk jumpalah ni hehe.....moga dpt anak lelki pulak ye LS

    ReplyDelete

  12. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete