10 June 2013

Burger Bakar - Hotdog - Pasta : Burgerbyte Senawang

Assalamualaikum semua..

pekabar..yg lama bercuti tu selamat berkerja kembali..hari nie LS ada meeting kul 3ptg..so sementara boleh mngular nie kena la update lelaju sket..nak share pasal 1 tempat makan baru di Seremban berkonsepkan burger bakar..sebelum nie LS ada juga review satu tempat burger bakar jenama AB tp yg nie totally different sbb ada hotdog & pasta..

bg yg duduk di sekitar Seremban, kedai Burgerbyte nie terletak di Jalan Senawang - Paroi sekitar Tmn Guru Melayu Senawang..Burgerbyte Senawang nie baru je beroperasi..x sampai sebulan lg pun..so far mmg LS rekemen kt korang utk cuba menu2 burger bakar kt situ..pasta dia pun boleh tahan...rage harga pun antara RM9-RM14..setakat nie LS dh cuba Spagetthi Beef Olio, Burger Nachos with Chili Meat & Beef Bacon with Chesee..lepas nie nak cuba yg lain pulak..dh terbayang2 la pulakk..adeyy!!!

dan yg bestnye diaorg ada air gelas besar..tp apakan daya LS & En. Husband nengok je rase x daya nak menghabiskannye kalau kami minum berdua..maybe nanti bila ajak family baru la boleh ambik gambar air gelas besar tu ye..hehehehe..meh ler layan gambar sbb x dpt nak type pepanjang..mood monday blues masih ade walaupun dh separuh hari kt opis nie...

Kedai Comel Tepi Sekali
Spegetthi Beef Olio
Nachos with Chili Meat
Beef Bacon with Chesee
Recomended By BurgerByte


Nak Juga Enterprame : Budak Tecit Perasan Comel :P
UPDATE TERBARU : sila like page Burgerbyte kt FB ehh..lupa la td nak mention..hahahhaha


16 comments:

  1. aduhhhh nangisss aaa tengok gambar..fokus nadia fokus huhu..adeh ada lg berapa jam nak berbuka ni!! hohoho

    ReplyDelete
  2. sedapssssssss ni ko bersalah lin..mana nak cari KL gini..SB makan apa tu...heheh tumpang makan ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ada kt KL mimy..SB mkn fries jek dear..

      Delete
  3. uishhh ... sangat lazattsss ... kena try nih ehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa..dot sila la cuba yer..bukan jauh pungg!!

      Delete
  4. nanti daku turun seremban, ekau jadi tourist guide daku ye kak...

    ReplyDelete
  5. uiiiiiiii.... leleh leleh... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehe..jgn kang teringin & teringat2 pulak

      Delete
  6. Oooo nak lawan gan mee kari hambar yoooo hahahha mmg SB menang ar jadi model burger...weeeeeeee sodappppppp

    ReplyDelete
  7. dn nak sign kontrak jd duta tu umie Qi..hahhaha

    ReplyDelete
  8. Belum pernah makan burger bakar lagi.... Tunggulah bila demam b bako ni dah suam kuku hehe

    ReplyDelete
  9. Wow! Tq for the info. Ada gak kedai makan best lat Seremban ni .

    ReplyDelete