13 June 2013

contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com


Assalamualaikum semua

dh ptg2 gini baru dpt update blog..dr semlm dok geram tgk gambar anak2 geng gojes yg ceria2 nak masuk contest dr Urban Mommy - Piya Osman..dak Piya nie ada blog jual brg-brg baby Baju Baby Atas Rak ((<< sila la klik )) ataupun korang boleh klik kt FB Badge kt sidebar blog eh tu..

cam biasa nak join contest mesti la tepek banner dulu..jgn derhaka ye...!!hehehhe

comel sungguh dia nie tauu!!
then nie peraturan2 nak join contest.. :-

1.contest terbuka kepada semua golongan masyarakat malaysia tanpa mengira kaum dan bangsa.
2. Semua lapisan umur boleh join.
3. Anda cuma perlu submit gambar baby anda dalam mood yang ceria. Tak kisah samaada baby tu anak sendiri,anak saudara, atau cucu.
4. Jika anda tiada blog,anda boleh submit gambar melalui facebook. 
5. Add facebook personal saya. (Ada di sidebar). Jangan add acc fan pages saya ye..
6.Create 1album khas dengan nama "contest baby ceria by barangbabymurah.blogspot.com"
7. Di dalam album tersebut,anda diwajibkan letak banner contest(refer gambar diatas).
8. Kemudian,anda upload gambar baby anda dalam mood yang ceria dan HARUS TAG FACEBOOK saya.
9. Description gambar haruslah letak point2 berikut :-
1. Jom membeli barang baby dengan harga borong minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot com
10. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.
List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI DI RUANGAN CAPTION GAMBAR BABY ANDA. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH YANG ANDA PILIH JIKA ANDA MENJADI PEMENANG.
1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys
Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.
111. Jika anda nak join melalui entry blog,  anda harus letak title entry :: contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com
12. Anda harus masukkan gambar banner contest.
13. Masukkan juga gambar anak anda dalam mood ceria.
14. Anda perlu menulis di bawah gambar tersebut :- " mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com"
15. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.
List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI KE DALAM ENTRY YE. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH APA YANG ANDA NAK JIKA ANDA DIPILIH SEBAGAI PEMENANG.
1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys
Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.
16. Submit kepada saya entry tersebut dengan meninggalkan link entry anda pada ruang komen.
17. Sama ada join melalui facebook atau blog,anda jangan lupa untuk letak nama penuh anda dan nama baby anda.
18. Hanya akan ada 2pemenang dan 8orang hadiah saguhati. Hanya pemenang PERTAMA yang akan dapat hadiah yang dipilih sendiri, pemenang KEDUA akan mendapat TRUNKI BAG. 8 orang saguhati akan menerima rompers ck 3in1.
19. Jika anda pasangan yang berkawen,anda dan suami boleh join secara berasingan.
19. Anda boleh ajak family anda untuk join, 1baby ada 6 7 gambar pun tetap saya terima,tapi haruslah berlainan owner blog dan berlainan owner facebook.
20. Gambar tak semestinya anak anda seorang..gambar anak anda dengan anda boleh. Dengan kawan2 dia boleh..tapi mesri makesure anak anda nampak ceria,nampak happy dalam gambar.(if dalam gambar ramai baby,tolong inform saya mana satu anak anda ye).
21. Contest terbuka kepada baby/toddler umur 6bulan hingga 5tahun.
23. Dibawah gambar banner samaada difacebook atau di blog,sila copy paste langkah2 untuk join contest ini.
22. LETAK SEKALI TARIKH MULA CONTEST DAN TARIKH TUTUP CONTEST YE.
TARIKH TUTUP CONTEST PADA 7.7.2013.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

meh ler LS tempek gambar SB yg tengah happy-riang-ketawa semasa di agah oleh En. Husband..rase yg nie yg paling clear sbb yg lain tgn LS x berbedung..tak pun x sempat nak snap sebab SB dh tukar aksi lain pulak..


so kengkawan semua mari kita membeli barang baby dengan harga borong, minimun 1 barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com/


Nama Anak : Syasya Batrisyia Binti Syaqrani
Nama Mama : Siti Haslinda Binti Sadiken
Hadiah Pilihan Hati : Trunki Bag Warna PURPLE :)

dengan harapan 1st time join contest nie ada rezeki SB utk guna trunki bag nie masa raya nanti..aamiin~

meh la join contest nie sbb boleh pilih hadiah sendiri..syokk woo :) tq ye Piya sbb anjurkan contest ceria nie..



12 comments:

  1. Yeyyyy SB mmg ceria....insyaAllah doakan kemenangan SB....trunki beg menarikkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe..tq ummi Qi..harap2 ada rezeki uitk SB :)

      Delete
  2. smua anak anak geng gorjes smuanyer ceria ceria dan comel comel belaka :)

    ReplyDelete
  3. Good Luck Lyn..
    insyaAllah ada rezeki SB menang..amin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sya Allah..aamiin...harap2 ye atie..meh doa sesama..

      Delete
  4. ramainyaaa join! ni rasa nk join jugak ni...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahh..cepatt..x lama lg dh nak tutup penyertaan nie

      Delete
  5. Rajin join contest ye...sy dh mls..pe2 pun gud luck tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahh mimi..nie pestime nie..mana tau kan ada rezeki :)

      Delete
  6. Replies
    1. haaa..apa lg OKje..nie la masanye..hehehhe

      Delete