08 February 2013

Al-Fatihah ~

Assalamualaikum semua..

sedih hati nie bila dgr berita yg adik Ahmad Adam Syukri telah meninggal dunia semlm..LS memula mcm tak percaya je tp bila rakan2 dah mula share berita pasal yg sama LS terkedu sekejap sbb LS baru balik berjimba beli brg2 kt Tesco...

2-3 hari sebelum nie mmg kt page adik adam, mama Adam ada mohon supaya didoakan agar adik Adam cepat sembuh dr demam..selepas tu mama Adam update keadaan adik Adam yg agak kritikal disebabkan jangkitan kuman di paru-paru menyebabkan pernafasan adik Adam amat lemah..dan sesungguhnya Allah telah pinjamkan adik Adam selama 11 bulan..semlm Allah telah ambil balik hak-Nya..

in sya Allah hari nie bersemadi la adik Adam di Sarekei, Sarawak..jenazah telah diterbangkan menaiki helikopter semlm dr Kuala Lumpur..buat rakan2 di page FB adik Adam, LS harap silaturahim kita tak kan putus..pg td dalam pukul 7, MHI ada siaran kisah adik Adam..bg sesiapa yg nak tgk, boleh tgk kt tonton.com.my...

salam takziah utk keluarga adik Adam..moga mama & papa Adam tabah..kita semua merasai pemergiannya tp akan menunggu kita di Syurga...in sya Allah

#terasasebakhatimelihatgambar-gambararwahadikAdam#

AL-FATIHAH : MOGA ADIK ADAM TENANG DI SANA..SESUNGGUHNYA KAU TERSENYUM MELIHAT KAMI DI SINI..

4 comments:

  1. Al-fatihah buat adik Adam.. sedih sgt bila ikut cerita dia.. Moga family nya tabah dlm menghadapi saat-saat ini..amin!

    ReplyDelete
  2. tuh la atie..sedih walaupun kita tak pernah jumpa tp bila terpandang anak sendiri tu yg mood bertukar jd sedihh..

    ReplyDelete
  3. terima kasih semua..tersentuh hati bila tgk pengebumian arwah di TV3..

    ReplyDelete