28 February 2013

Alhamdulillah Rezeki Syasya~

Assalamualaikum semua...

korang ada yg dpt BR1M 2.0 tak???

alhamdulillah, 2 hari yg lepas En. Husband dah pg 'cash'kan baucer BR1M tu kt Maybank..so utk tahun nie LS & En. Husband nak gunakan duit tuh utk beli beberapa brg khas utk anakanda Syasya...

LS target utk beli almari dan drawer/storage utk simpan pakaian dan barang menan Syasya yg dah makin bertambah..minggu depan kalau tiada halangan bilik no.2 kt rumah tu akan di makehober menjadi bilik seorang baby gegirl..hahaha..skrg nie bilik tu x dek apa..sempoi je pun..malu nak tunjuk..hehehhe

berangan2 nak buat deko ala2 mummy aty utk bilik anak bujangnya si qaleef encem tu..kemas..simple tp tetap menarik...nak gie ikea jauh la pulak..so LS servey je la kd perabot kt area Seremban nie je..

#biladahadaanaksemuanyaakanfikiruntukdiadulu....

4 comments:

  1. memang rzeki anak..saya try mintak..tapi tak dapat...hukhukhuk...tak layak katanya..bestla baby gurl dapat almari baru....

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... rezeki anak2 kan..

    ReplyDelete