18 July 2013

Alhamdulillah Barang Dah Sampai

Assalamualaikum semua...

ritu ada la kemas2 baju SB yg dah x muat..ada la beberapa pasang yg jarang guna & masih elok condition dia..dlm hati berkira2 nak simpan utk bakal adik SB..tp x taula bila kan..huhuuu..takut2 nanti adik SB lelaki..x kan nak pakaikan gaun...so mana baju2 gaun n tshirt gegirl yg masih elok LS jual as preloved item..kalau dulu org pakat bagi dkt anak sedara..anak kwn..anak buah..tp skrg nie semua pun boleh di jual...tp LS jual bukan sbb apa..sbb nak beli balik baju & brg utk SB juga :-)

Parcel Yg Pertama
Napsu Mama Utk Belikan Beg Super-Cute Nie..Kalau Balik Kg Lepas La Bubuh Baju & Pampers..LS Beli Kt Geng Gojes Ctmah Rahim

Yg Nie Parcel Kedua

Set Rompers 5 Helai Dari Kawan FB Jaja Khalida

LS selalunya akan beli brg2 online nie yg tak lebih nilai dr RM100..sbb takut kalau beli yg mahal2 sekali di songlapnye duit tuh..tak ke pitam nanti nak menjawab dgn En. Husband..lgpun niat membeli utk tolong kengkawan jgak kan.. :) ada lg beberapa baju SB yg preloved utk di jual nie..hehehehe...moga ada rezeki utk SB nanti..aamiin~


22 comments:

  1. beg super comel....nanti nak survey untuk hasif jugak la dekat ctmah...harap2 incik ayah hasif izinkan...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat order dear..lelawa design beg yg ctmah jual..

      Delete
  2. beg ctmah mmg barang baekkkkkkk punye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk abam fayel dh pandai kendong beg yg buatkan aunty lin pun nak belikan beg utk SB..tp yg nie besar sket dr beg fayel

      Delete
  3. Replies
    1. terjah la mimi blog member tu..mcm2 design ada..murah sekali dgn postage

      Delete
  4. Replies
    1. nie beg sekolah tadika tp napsu mama nak beli awal buh baju utk balik kg..hehehhe

      Delete
  5. ni owl versi pink kaler kan..hihi..
    asyraf punya owl versi blue kaler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp lin ingat nak repeat yg mcm asyraf punya laaa...uwaaa..napsu semata

      Delete
  6. Bagus jugak jual as preloved item ni..lagi pun elok lagi kan?
    comelll bag SB tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahh atie..lin jual yg baru 2-3 kali pakai je..so mmg masih elok.. :)

      Delete
  7. hai.. salam kenal,
    follower no.146
    done follow sini,
    jom follow teman yea yunk..=)

    http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sbb sudi singgah..salam kenal juga :)

      Delete
  8. Tak pernah beli online Lin...Cantik rompers tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn kak..nanti terjebak utk beli brg online..hehhehe

      Delete