01 July 2013

Sale~Sale~Sale..!!!

Assalamualaikum semua..

belum lg poser tp dh kecoh dgn iklan2 sale sana-sini...kalau ada duit semua pun nak gie kenn!!! tp kalau korang nak tahu LS mmg dah shopping sket2 brg utk raya nie..tp sejak dh ada SB nie brg keperluan dia la yg diutamakan..mana yg LS berkenan,elok, cantik & berpatutan mmg LS rembat..

tp yg LS nak citer nie bukan la sale pasal brg2 SB..tp sebenarnye..errrrr.... errrrr...

[tutup-muka-nampak-mata-kt-celah-jari]

tadaaaaa....


dua-helai tudung dr Mawaddah Boutiqe


enam-helai tudung dr Pearl Haya Gallery

tudung yg menjadi favorite LS...kalau ada sale, nie la peluang LS menambah koleksi..hehehhe..sebenarnya kalau korang nak tahu owner kedua2 brand tudung nie adalah adik beradik & juga merupakan sedara En. Husband..so opkos la support bisness sedara kenn..hehehhe...tp

sale di Mawaddah dr ari jumaat sampai ahad lepas..tp LS pie terjah hari jumaat dgn opismate..dpt rembat 2 helai jek..sbbnya LS dok target sale kt Pearl Haya pulak..sbbnya kalau sale Pearl Haya nie lg hebat...ramai giler kalah sale time J-card day tu haa..sampai ada yg pengsan2 bebb..perghhh...kebetulan sale tu semlm, sama dgn kenduri family mertua..tp nasibla adik2 ipar pun PH Lover so kami pakat2 nak kuar dr umah seawal jam 6.50pg..giler wehh..bangun awal semata2 nak kejar sale PH..

sampai je org dh ramai..seawal jam 7.15 dah x nampak tudung..nampak org jekk..berebut2 nak pilih..mmg x sangka la tahun nie seramai mcm nie..sampai LS pun sesak napassss..ptg tu repeat lg ke PH utk second round..hhuhhuh...nasib la En. Husband sudi melayan ketamakkan isterinya nie..so balasannye kenala belanja dia makan..yg tu kita share next n3 ehh..

korang boleh like link FB page Mawaddah Boutiqe & Pearl Haya Gallery...

esok pulak ada sale AEON-card pulak..aduyaiiii...!!!

esok la pulokkkk!!!

7 comments:

  1. Replies
    1. bukan dear..shopping tudung..beli 2thn sekali haa..huhuhh..hari nie nak pie terjah AEON..

      Delete
  2. Raya ni nampaknya bertukar tukar tudunglah yeh Lin hehe

    ReplyDelete