17 July 2013

Iftar di Sri Mesra Ikan Bakar Port Dickson

Assalamualaikum semua...

selalunya LS akan up post WW sbb ari nie ari Rabu..tp disebabkan dh janji semlm nak up post pasal berbuka secara berjemaah dgn family mertua so kena la dicapati ditepati janji tu kan..

kami semua semlm berbuka di Restoren Sri Mesra Ikan Bakar di Port Dickson..restoren nie senang jek nak cari sbb dia dkt sebelah Mesra Family Store & sebelum Balai Polis Teluk Kemang...sebelum kitaorg serbu, adik ipar yg bongsu dh siap call utk buat reservation..antara menu yg di order Ikan Siakap 3 Rasa, Sup Daging, Telur Dadar, Ikan Siakap Bakar, Lala Masak Halia, Sotong Goreng Tepung & Kailan Ikan Masin..nampak cam banyak kenn tp semua licinn uollsss sbb total kitaorg semua 12 org dewasa & 7 org kanak2..family mertua mmg meriahh kalau dh berkumpul :-)
Korang kalau nak buat booking boleh Tel : 019-608 1019 atau  019-620 9554 & di buka pd setiap hari
SB & LS
Kami Secara Berjemaah
Ada Acara Potong Kek Birthday 2 Org Adik Ipar & Biras

Dua Org Adik Ipar..Yg Baju Kuning Tu La Yg Dok Labuan.. :-)

pd yg nak try makan ikan bakar kt sini mmg LS rekomen sbb boleh tahan sedap..lauk2 lain pun boleh tahan juga..tuh sbb licinnn kami kerjakan..hehehehe...tak yah la up gambor makanan ehh..kang ade yg leleh air liuqqq..huhuuh :-P

12 comments:

  1. walaupun restoran nih dekat je ngan rumah sy..jln kaki aje tau tp xpnh jejak pun..mihmihmih...

    p/s meh join wassup group..xpyh malu2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa...yer ke mmi..hahahha...segan la pulokk...huhu

      Delete
  2. Bestnya. Seronok dpt makan beramai2 ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg kak..berkumpul pun sbb adik ipar yg dkt labun tu balik sini..ikut asben kursus katanye.

      Delete
  3. Kira serampang dua mata ye Lin. Sambil iftar meraikan juga ulanbtahun kelahiran dua saudara. Bila dah kumpul ramai-ramai memang sedaplah makan.. apa lagi perut tengah lapar:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...ahh kak..saja meraikan belated besday biras n adik ipar..

      Delete
  4. Hamboi meriahnya. Best kan sesekali makan kat luar. Akk sll mkn kat rumah je. Aman dan damai. Klw kat luar tu haru biru dgn anak2 ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie kak haru juga, penin atok n nenek tgk 7 org cucu tgh melasak..

      Delete
  5. wah syiok makan2...hihihi...

    hye kak, saya yui yg dalam whsupp tu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye yuii..salam kenal geng pinky momma :)

      Delete
  6. Senang kalau berkumpul family makan luar order je.... Tak de yang penat! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak okje..ramai2 nie jawabnye mkn kt luar..mudah dan x penat nak masak..dasar menantu malass ehh..hehehhe

      Delete