05 July 2013

Salam Jumaat

Asaalamualaikum semua...

update lelaju sebelum kul 5:15..nak balik baru hegeh2 nak update blog ehhh..saja la nak tepek gambar anak dara yg dok posing pakai tudung haa...elok je pakai tudung..sejuk hati mama ehh nie..tp bertahan cuma 5 minit sajokk..

lepas posing..dah pandai mintak papa ambik gambar dia...lepas tu pandai pulak nak tgk balik gambar yg baru di-snap tu..alahaii anakk...x dan nak suruh posing lg terus di cabutnye tudung tu..then gelak mcm kelakar sgt ehh!!! tak khusyuk LS nak tgk citer The Vow tu haaaa....

Comel Mama & Papa Nie..

10 comments:

  1. Sweet sgt..bdk skg mmg pandai je posing lps tu nk tgok blk..tu sure ikut pangai org besar tu..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikot perangai mama eh la nie..asal dh bergambar sibok nak tgk balik..x kenan terus delete..

      Delete
  2. Suka sgt tau tgk baby girl pakai tudung kecik2...cute sgt rasa nk cubit2 jek pipi hahhaha SB comel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la umie Qi..lin pun kalau ternampak gegirl pakai tudung mesti lama tgk..suka kan tgk bdk kecik pakai tudung

      Delete
  3. manis sangat..sejuk mamanyer tengok kan ;)
    moga jadi anak yg solehah yer sayang..

    ReplyDelete
  4. salam
    alalala comelnya pakai tudung
    selamat bpuasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak kasih..selamat berpuasa juga

      Delete
  5. amboi....dh ade org booking wat menantu tk?kalau tkde nak masuk line la...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..sila2 isi borang dulu ehh :)

      Delete